No comments yet

Ως Ανακοίνωση

ΩΦΕΙΛΟΜΕΝΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΡΟΥ 2014


Η λειτουργία μιας κατασκήνωσης δεν είναι ένα απλό ζήτημα. Χρειάζεται μόχθος, κόπος μα πάνω από όλα πολύ αγάπη για το έργο της νεότητας! Έτσι οφείλουμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι εκοπίασαν και εθυσίασαν εαυτούς για να έλθει εις πέρας το εν πολλοίς σύνθετο και εργώδες αυτό διακόνημα.

”Εν πρώτοις μνήσθητι Κύριε του Αρχιεπισκόπου ημών Εφραίμ….”’ όστις έχει την γενική εποπτεία όλης της Ιεράς ημών μητροπόλεως, επομένως και του έργου των κατασκηνώσεών μας, και δια της εντολής του λειτουργούν οι κατασκηνώσεις μας. Στον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής Αρχιμ.π.Λουκά Ζήσιμο ο οποίος μας δέχθηκε με ευαγγελική αγάπη και μας ενουθέτησε πνευματικά. Η κατασκήνωσή μας τελεί υπό την πνευματική σκέπη της Παναγίας μας της Ζωοδόχου Πηγής. Στον αρχηγό μας π.Χριστοφόρο Καραβία ο οποίος με την εμπνευσμένη και ηγετική καθοδήγησή του μας κινητοποίησε και μας κατέστησε ”Συνεχιστές Ιεράς Αποστολής”, καθώς ”ικανός εστί και εταίρους διδάξαι”. Στον π. Γεώργιο Στόκο ο οποίος είχε αναλάβει την τροφοδοσία αλλά και όλη την εποπτεία και λειτουργία της κατασκήνωσης ώστε να μην λείψει τίποτα από κανέναν. Στους δύο υπαρχηγούς μας κ.Θεόδωρο Βιδάλη και κ.Επιφάνιο Στόκο οι οποίοι δια της εμπειρίας τους κατάφεραν να συντονίσουν την λειτουργία της κατασκήνωσης και του προγράμματός της, αλλά και στον συντονιστή κ.Ευάγγελο Καζητόρη ο οποίος έδωσε δυναμική και πανυγηρική ώθηση στην φετινή κατασκήνωση. Τον κ.Χρήστο Γιαννή – τον προπονητή μας- που μας δίδαξε τα μυστικά του ποδοσφαίρου με αθλητικό ήθος και περισσή αγάπη.

Στους ομαδάρχες κ.Λάζαρο Σοφικίτη, κ.Παναγιώτη Πολίτη, κ.Νικόλαο Γαλάνη, κ.Στέφανο Τζίτζη, κ.Αθανάσιο Χαριάτη, κ.Ανδρέα Ταραγκίνη, κ.Δημήτριο Γεωργιάδη,κ.Ιωάννη Αμπελά και κ.Ευάγγελο Λαλαΐτη, άνευ της συνδρομής και συμβολής των οποίων δεν λειτουργεί καμμία κατασκήνωση.
Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους κληρικούς που μας επισκέφθηκαν π.Πέτρο Κανέκα, π.Αναστάσιο Μέλλο, π.Ευάγγελο Γκιάκο, π.Θεόδωρο Θεοδοσίου, π.Χαράλαμπο Μυλωνόπουλο, π.Λεωνίδα Βέλκο, π.Πολυχρόνη Γασπαρινάτο και π.Νεκτάριο Δαρδανό, για την πνευματική συνεισφορά τους στο έργο της κατασκήνωσης.
Δεν θα μπορούσαμε να λησμονήσουμε και τις εθελόντριες κυρίες οι οποίες μέσα στον καύσωνα του καλοκαιριού αλλά και της κουζίνας, μας προσέφεραν γευστικά φαγητά μα πάνω από όλα μας απέδειξαν τη μητρική τους αγάπη με την εθελοντική τους προσφορά, κ. Παναγιώτα Λέκκα, κ.Κυριακή Τριανταφύλλου, κ.Ευαγγελία Ιωαννίδη κ.Αναστασία Δάγκλη, κ. Άννα Μάνεση, τον κ.Δημήτριο, τον κ.Αναστάσιο Ανδρεόπουλο και άλλους πολλούς που ενδεχομένως να ξεχνούμε.
Τέλος δεν θα πρέπει να λησμονήσουμε τον κ.Παναγιώτη Αλεξόπουλο, ο οποίος έχει την επιστασία της κατασκήνωσης, έστεισε με το επιτελείο του τις σκήνες και έχει την μέριμνα των ηλεκτρικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων.
Ο Κύριος να τους χαρίζει πλουσίως τα αγαθά Του!
”Ὁ τὸν ἀμπελῶνα φυτεύσας, καὶ τοὺς ἐργάτας καλέσας” Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός, δια πρεσβειών της Παναχράντου Αυτού Μητρός Παναγίας της Ζωοδόχου Πηγής, της και προστάτιδος της κατασκηνώσεώς μας, να μας αξιώνει να εργαζόμαστε εις τον μυστικόν Αυτού αμπελώνα, προς δόξαν του ονόματός Του και προς πνευματικό όφελος των νέων της Εκκλησίας μας!